top of page
LOGO_nyito-09.png

HÁZIREND

 

Számunkra a legfontosabb, hogy a Manduláskertben mindenki jól érezze magát. A Manduláskertet a csendes, békés kikapcsolódás szándékával hoztuk létre, ebben szeretnénk megnyerni az együttműködését. Van néhány olyan kérésünk, amelyek figyelembe vételével vendégeink kölcsönösen segíthetik egymás számára a kellemes időtöltést.

 

DOHÁNYZÁS

A Manduláskert vendégházaiban kérjük ne dohányozzon. Dohányozni a házakhoz tartozó kertben, teraszon lehet. A hamutartókat kikészítettük.

 

KISÁLLATOK

A kisállatokat szívesen látjuk a Manduláskertben, de kérjük, hogy jelezze nekünk előre, ha állattal érkezne. Azon vendégeink érdekében, akik esetleg nem kedvelik a kisállatokat, kérjük gondoskodjon róla, hogy az Öné csak az Ön vendégházához tartozó kertben legyen, és ne piszkítson a Manduláskert területén belül.

 

ZAJ

Kérjük, hogy ne használjon hangszert, hordozható hangszórókat, vagy más, elektronikusan erősített hangforrást a kertben és a teraszokon, mert ez zavarhatja a többi vendéget és Szentjakabfa kedves lakóit.

 

Szeretnénk a Manduláskertet csöndesnek és nyugodtnak megtartani minden vendégünk számára este 10 és reggel 8 óra között. Ha olyan programot tervez, ami zajjal jár és belenyúlhat ebbe az időszakba, kérjük előre beszéljen a dologról a Manduláskert csapattal.

 

GYEREKEK

A gyerekeket szívesen látjuk a Manduláskertben. Van számukra néhány szabadtéri játékunk és szívesen adunk javaslatokat a szülőknek olyan Balaton-felvidéki programokról, amiket a gyerekek is élvezhetnek. Megköszönjük, ha figyel rá, hogy az Önnel érkezett gyerekek nem csapnak olyan túlzott zajt, ami zavar más vendégeket.

 

A Manduláskert követi a falu hagyományait abban, hogy a területünk nincs lekerítve. Kérjük gondoskodjon róla, hogy a gyerekek nem kóborolnak el a birtok területéről, vagy azon belül nem kerülnek veszélybe, például a medencénél, a terület észak-nyugati sarkában.

 

VENDÉGEK FOGADÁSA

Előfordulhat, hogy vendégeket szeretne fogadni, amíg Ön a mi vendégünk. Ez lehetséges, mindazonáltal a Manduláskert területén csak olyanok tartózkodhatnak, akiket regisztráltunk. Kérjük, hogy keresse a Manduláskert csapatot, ha vendéget tervez hívni.    

 

MEDENCE

A medencét reggel 8 és este 8 óra között lehet használni, saját felelősségre. A Manduláskert nem biztosít uszómestert, vagy bármilyen más felügyeletet. A medence 145 cm mély. Kérjük, különösen figyeljen az Önnel érkezett gyerekek biztonságára.

 

KERTHASZNÁLAT, KÖZLEKEDÉS A BIRTOKON

A Manduláskert egy 1 hektáros területen fekszik. Minden vendégháznak saját kertje, és kerti ösvényei vannak. Kérjük, hogy figyeljen ezekre a határokra, amikor a területen mozog.

 

REGGELI

Igény esetén örömmel szolgálunk reggelivel, amit az Ön vendégházának konyhájába, nyári konyhájába, vagy teraszára készítünk be, igénye szerint.  Legyen szíves a reggeli időpontját házvezetőnőnkkel, Mónikával előre egyeztetni. Ha befejezte a reggelit, kérjük hagyja a tálcákat, tányérokat, evőeszközöket, üvegeket, stb. a helyszínen és jelezze Mónikának, hogy végeztek. Ő hamarosan érkezni fog, mindent elvisz és rendbe rakja a reggeli helyszínét az Önök számára.  

 

KAMRA

A Manduláskert vendégei számára működik a birtokon egy kis kamra, amelyben környékbéli termelők portékáit (füstöltáru, sajt, lekvár, szörp, müzli, bor) lehet vásárolni. Ha szeretne erről további információkat, keresse a Manduláskert tulajdonosát, Mester Dórát: + 36 20 372 9004.

 

Nyitottak vagyunk az egyéni kérésekre, kérjük, hogy konzultáljon velünk ha van ilyen.

 

Házvezetőnőnk, Vastag Mónika elérhetősége: + 36 30 572 6191

Manduláskert csapat: Mester Dóra +36 20 372 9004

 

 

Békés időtöltést kívánunk a Manduláskertben!

 

Mester Dóra

Vastag Mónika

web_EGYBE-105.png
bottom of page